Servicii

Violet Web poate realiza orice tip de aplicaţie web: prezentare, magazin on-line, catalog de prezentare sau portal-uri web.

Pagini web

Internetul a devenit o necesitate care determină milioanele de utilizatori de internet din România să facă un rulaj anual de cel puţin câteva sute de milioane de euro.

Mereu este loc pentru viziuni noi, şi mai mult de atât, în România, piaţa online nu se află în stadiul de maturitate – ceea ce înseamnă pentru dumneavoastră că puteţi penetra piaţa cu uşurinţă, comparativ cu alte ţări!

Citeşte mai departe


Intreţinere şi administrare

Aceleaşi considerente menţionate impun nevoia de întreţinere si administrare pentru un web site, nu numai pentru updatarea continutului ( noi produse si servicii, oferte de pret ), dar si pentru intretinerea unei bune functionalitati, remedierea rapida a eventualelor inadvertente aparute, modificari ale site-ului ce trebuie realizate in timp util. Venim in intampinarea acestei cerinte cu optiunea unui abonament, al carui pret variaza in functie de complexitatea servciiilor solicitate. Serviciul de intretinere si administrare poate include una sau mai multe operatiuni.

Citeşte mai departe


Magazin on-line

Va oferim solutii foarte bune de realizare si dezvoltare a magazinelor virtuale.
Vom intocmi intreaga strategie prin care “magazinul dumneavoastra virtual va incepe sa vanda”, experienta dobandita de noi in comertul electronic  va asigura ca investitia intr-un magazin online va fi profitabila intr-un timp foarte scurt.
Clientii care sunt satisfacuti de experienta de cumparare vor reveni cu siguranta intr-un magazin online, astfel incercam sa focalizam pe marirea gradului de satisfacere al vizitatorului prin solutii care coincid cu nevoile lui.

Citeşte mai departe


Portal-uri web

Un portal este destinat sa raspunda unor nevoi polivalente, dar mai ales de informare sau entertainment cuprinde o gama larga de servicii si resurse, precum email, forum, motoare de cautare si magazine virtuale si se adreseaza unui palete largi de public.

Tot in categoria portal-urilor sunt incluse si directoarele web care sunt adevarate baze de date online, instrumente puternice de marketing.

Citeşte mai departe


Design grafic

Pentru rezultate foarte bune se recomanda ca identitatea vizuala a unei firme sa fie realizata de specialisti in design grafic.
Experienta impreuna cu profesionalismul si creativitatea ne recomanda ca fiind o solutie foarte buna pentru realizarea identitatii vizuale a firmei dvs.

Oferim design grafic pentru logo, carti de vizita, mape de prezentare, foi cu antet, semnatura mail, design newsletter.

Citeşte mai departe


Optimizare website (SEO)

Pe internet, clientii sunt cei care te cauta. Nu trebuie decat sa ii ajuti sa te gaseasca. Aici intervine SEO (optimizarea pentru motoarele de cautare), al carui rol este sa creasca volumul si calitatea traficului generat de motoarele de cautare cum este Google, prin returnarea paginii optimizate ca rezultat pentru cuvinte cheie targetate.

Astfel ca a avea un website este cu adevarat necesar, dar nu si suficient.

Citeşte mai departe


Servicii conexe

Violet Webi ofera consultanta de specialitate IT pentru dezvoltarea aplicatiilor software (web based, desktop, server), implementarea lor in infrastructura IT precum si asistenta pentru dezvoltarea acesteia.

Firma noastra va pune la dispozitie prin specialistii sai:
– analiza preliminara a cerintelor specifice ale clientului si elaborarea documentatiei de specificatii; consultanta in alocarea resurselor si planificarea;
– consultanta in alegerea furnizorului si management de proiect in numele clientului;
Citeşte mai departe